Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dawno już nie odwracam wzroku,
gdy patrzę na różnych ludzi,
którzy niekiedy się speszą
nieskrępowaną obserwacją...

Każdy podąża za swoimi sprawami
za pracą, za pieniędzmi,
za rutyną i za tym,
od czego się uzależnią...

Widzę w tym wszystkim sens...
trudna codzienność każdego z nas
i widzę Was, moi przyjaciele.

Napełniacie me serce nadzieją,
że jednak w tym świecie
jest o co walczyć...

6670 wyświetleń
69 tekstów
1 obserwujący
  • RozaR

    4 April 2014, 07:29

    Podgladasz ludzi ?

  • Janya

    3 April 2014, 20:32

    Bardzo na tak.. Zawsze warto walczyć do
    samego końca.. Pozdrawiam;)

  • krysta

    3 April 2014, 19:38

    ...i warto walczyć...
    pozdrawiam