Menu
Gildia Pióra na Patronite

Teraz

Dawniej się śmiałem.
Teraz nie potrafię.
W przyszłości może śmiać się
od nowa nauczę.

Dawniej ufałem.
Teraz zaufać nie umiem.
Kiedyś może znowu zaufam.

Dawniej kochałem.
Teraz serca nie mam.
Co będzie.. tego nie wiem.

1219 wyświetleń
11 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!