Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zaduszki 1998

dawałaś mi siłę by trwać
wciąż brnąć przez życie
pod wiatr

dawałaś mi wiarę
że jutro rozbłyśnie słońcem
rozwieje deszcz

pozostał mrok
nie przyszedł wiatr
potokiem łez popłynęły ulice

tak nagle
tak cicho
tak ostatecznie
nim zdążyłem wyszeptać

żegnaj

159 513 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • krysta

    3 November 2016, 16:08

    wymownie, ładnie

  • zapach_bzu

    2 November 2016, 18:59

    Niestety anioły odchodzą najciszej...

  • Debra

    1 November 2016, 21:42

    Bardzo ładne