Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie wiem, co powiedzieć...

Dawałam Ci prezent,
wręczałam kwiaty ,
ramionami pełnymi Ciebie…

W objęciach ściskałam
długo tak trwałyśmy…
Dziękowałam za życie,
którego mi nie poskąpiłaś

Przepraszałam za ten ból,
który Ci sprawiłam…
Za ból, którym…
wyrwałam się z Ciebie

Łzy pocałunkiem powiedziałaś,
że to nic,
że nie bolało.
Ale ból miłości odczuwasz do dziś…

Myślę, siedzę
przecież, to ja …
Tobie
miałam dać prezent!

14 299 wyświetleń
197 tekstów
25 obserwujących
  • eskimoska86

    27 May 2012, 10:49

    Giuliet mistrzu, dziękuję :)*

    Aga, tak wyrwane z duszy!:)*

    Kamil masz rację serce pisało, bo ręce były zajęte obejmowaniem :)

    Albert, cieszy mnie to :)

    Pozdrówcie ode mnie swoje mamy. Spisały się, takie talenty na Świat wydały :)

    Miłego dnia

  • Albert Jarus

    26 May 2012, 23:11

    bardzo mnie urzekł, jest piękny... na prawdę...

  • Kamil Borkowski

    26 May 2012, 19:18

    Prawda. Serce pisało.

  • giulietka

    26 May 2012, 15:43

    Niesamowicie poruszający...