Menu
Gildia Pióra na Patronite

czas

datami
opadłych
dni

przenikać
chłód
dłoni

zanim
zaśniemy
bezdomni

1588 wyświetleń
11 tekstów
3 obserwujących
  • 12 December 2015, 16:20

    nie wiem czy można przeniknąć chłód ... to on raczej nas przenika
    ciekawa miniaturka