Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jakby-zakochanie

~ Darii

Nic się nie stało.
Zupełnie nic.
Tylko woda jakby bardziej
mokra…
Tylko jakby więcej tlenu
w powietrzu…
Tylko gwiazdy jakby jaśniej
świecą…
Tylko jakby śmiech
dźwięczniejszy…
Tylko jakby szybciej bije
serce…
Tylko jakby więcej marzeń
w snach…
A poza tym
jest jakby normalnie.

9 października 2014

1206 wyświetleń
21 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!