Menu
Gildia Pióra na Patronite

Alfabet

dam ci słowa
jeśli chcesz

nie spadły z żadnego
księżyca

nie mają smaku
ani zapachu
tylko zarys

ale weź

przecież od czegoś
się zaczyna

24 279 wyświetleń
527 tekstów
51 obserwujących
  • Gaia

    26 November 2014, 17:04

    Nigdy nie wiesz komu tak naprawdę dajesz
    albo co ktoś chce wziąć
    Dzięki, że czytacie te tzw. " wiersze"
    Pa :)

  • 20 November 2014, 00:16

    Ojjj, dałaś... czy teraz dotrzymasz? ;)
    Ładne. :)

  • fyrfle

    15 November 2014, 16:42

    Tak. Żyjemy i trzeba coś robić, więc zaczynamy.

  • onejka

    14 November 2014, 13:35

    głupi by był gdyby nie wziął, ale po takim "kuszeniu" który by się oparł ? ;)

  • Naja

    13 November 2014, 16:36

    Ładne te słowa :-)

    Dziękuję.