Menu
Gildia Pióra na Patronite

aby poznać człowieka, trzeba zostać jego towarzyszem podróży

dałeś mi skrzydła śnieżno białe
szkoda, że zapomniałeś uprzedzić

będą szarzały
im więcej grzechu
będzie wkoło

wysłałeś mnie na ziemie
uzbrajając tylko w życzliwy uśmiech

zastałem chaos

dużo pracy przede mną

*przysłowie tureckie

135 845 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • 4 April 2015, 23:27

    Kiedyś poznałem pewnego Turka. Jechaliśmy tureckim Fiatem (Tofas) przez tureckie bezdroża ponad 20 km.
    Znał tylko turecki, a ja niestety nie. Ale dzięki telepatii wiedział, że ja chcę dojechać na miejsce, a ja wiedziałem, że muszę mu zapłacić. :D
    Ewo, nie doceniasz własnego uśmiechu.
    Dobre.
    Pozdrawiam. :)

  • motylek96

    4 April 2015, 18:05

    Marjanie dziękuję i wzajemnie.

    Serdecznie pozdrawiam.

  • M44G

    4 April 2015, 18:00

    Racja. Miłych Świąt.