Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Daleko od domu
Potrzebna nikomu
Zamknięta w pułapce
3...2...1... Patrzę !

Sobie pozostawiona
Wielkim miastem tłamszona
Chyba nie w swojej bajce
3...2...1... Patrzę!

Za wiele czująca
Swoje myśli kryjąca
A tęskniąca zawsze
3...2...1... Patrzę !

2551 wyświetleń
24 teksty
0 obserwujących
  • fyrfle

    28 March 2018, 09:21

    Świetny rytm. Mozna by z Twojego tekstu uczynić niezły punkowy kawałek.