Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nic.

Daleką drogę przeszłam
Trudno było przeżyć w dniach rozpaczy wielkiej.
Złamane serce zagajało z czasem się.
Mocniej zabiło dziś,
Gdy myślałam, że widzę z dziewczyną Cię.
Coś we mnie ruszyło.
Chciałam biec
Chciałam krzyczeć
Lecz nie mogłam zrobić nic.
Do siebie doszłam po chwilach pięciu.
Spojrzałam smutnym wzrokiem w tamtą stronę i odeszłam nie robiąc nic !.

18 611 wyświetleń
131 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!