Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chcę zapomnieć

Dalej niż wszystko
jest jutro
i nie przychodzi.

Głębokie spojrzenia,
smak ust,
to było wczoraj.

Marzyć o wspomnieniach?
To śmierć.
Bynajmniej umysłu.

Nie dotykaj mnie.
Nawet jutro.
Chcę zapomnieć.

3238 wyświetleń
67 tekstów
6 obserwujących
  • Alfa Centauri

    2 March 2016, 14:28

    Dziękuję:) I pozdrawiam ciepło:)

  • Cris

    2 March 2016, 08:49

    Zdecydowanie dobry wiersz.
    fisz.
    Pozdrawiam :)