Menu
Gildia Pióra na Patronite

daj mi znać

daj mi znać
jeśli zajmujesz miejsce słońca
tylko na moim niebie

daj mi znać
jeśli gubisz się
tylko w moich snach

daj mi znać
jeśli zbiegła Ci kolekcja motyli
prosto do mojego brzucha

daj mi znać
będę szeptać teksty Beatlesów
tylko do Twojego ucha

10 953 wyświetlenia
93 teksty
37 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!