Menu
Gildia Pióra na Patronite

Daj mi dreszcze na kręgosłupie
jak tysiąc lat wściekłości
tym razem zniknę i będziesz zaskoczony
odradza się we mnie nienawiść
krew zaczyna płonąć
moja głowa leży na gołym kamieniu
z otchłani...chcę na powietrze
czas zakończyć cierpienie
wdech...wydech
oddycham czystym powietrzem
nowy świt...nowy dzień nastaje
ból zniknął.

63 305 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
  • wdech

    21 August 2014, 10:50

    Czarna... to czym Ty oddychałaś wcześniej :) ?
    Jak można z własnej woli zapomnieć o
    wdechu i wydechu?
    :)