Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zakazana miłość...

Daj mi chodż na małą chwilę
aromat swojej skóry
daj mi powody bym cię nie wielbiła
daj mi swoje ciało
bo gdy mnie dotykasz...prowokujesz
daj mi ugryżć zakazany owoc
ty mnie rozpalasz
wprowadzasz w ruch moje ciało
więc kochanku daj mi to wszystko
w zamian dam ci taką rozkosz
o jakiej marzyłeś.
https://www.youtube.com/watch?v=2sh2REsrJZk

63 305 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
  • czarna mamba

    1 May 2018, 20:10

    Witam...nie jestem już w kraju

  • Moon G

    1 May 2018, 19:53

    o jakiej, nie o jakim :) nadal w Holandii?