Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ludzie, szczęście, miłość, koniec

Daję z Siebie wszystko jak co dnia każdego wiesz?
Ty nie potrafisz zrozumieć więc swoje rzeczy bierz .
Ciesz się ciesz ale to ja zaśmieje się na końcu tego,
Pokaże Ci, że potrafię dać coś pięknego.
Może nie jestem ideałem ale takich nie ma. Obudź się wreszcie.
To już jest koniec , skończyło się szczęście .
Ludzie się wtrącają niszczą to co budujemy,
My się poddajemy i szanse marnujemy.
Pytanie jest proste po co się tak tym przejmujemy ?
Co ma być, to będzie, nic tego nie zmieni.
Zasada jest prosta bądź szczery i wierny swej miłości,
Nie bądź zachłanny , nie okazuj chciwości.
Kłamstwo niszczy wszystko tak jak ludzie,
Nie rozumieją tego i żyją wśród swoich złudzeń.
Zazdroszczą nam tego czego oni nie umieją zdobyć,
Tego czego nie potrafią od życia wydobyć.
Każdy z nas ma takie same szanse, więc niech zajmują się sobą,
A nie mną, nim czy Tobą .

9232 wyświetlenia
51 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!