Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ta tu aż

Dajesz mi znak
wszczepiam się w Ciebie
Twe ciche tak
daje pewność siebie

Twa skóra płonie
barwi się cudnie
Kontury chłonie
ojejku dudnię

Na wyciągnięcie ręki
historia z obrazka
Piękne człowiecze wdzięki
igły barwna zasadzka

276 122 wyświetlenia
2562 teksty
190 obserwujących
  • fyrfle

    27 January 2014, 20:52

    Tatuaż, to zasadzka, która jest jak kleszcz. Trudno się jej pozbyć.

  • Naja

    27 January 2014, 19:54

    Alice, jak ktoś zasłuży należy go chwalić, a jak jest niedobry należy od niego uciekać...:-)
    Nie zamierzam przestawać. O !!!
    :-)))

  • luterin

    26 January 2014, 20:16

    Ojejku...:)

  • sprajtka

    26 January 2014, 20:13

    Elu rozpieszczasz mnie tymi komplementami;)))

  • Naja

    26 January 2014, 15:42

    Fajny wiersz :-)

  • sprajtka

    26 January 2014, 13:50

    upsss...sorki , ale to tak mimochodem ;) łypnęłam tylko...

  • RozaR

    26 January 2014, 13:48

    Droga Sprajtko prosiłbym Ciebie byś nie podglądała mnie podczas kompieli. ...:-} ładniutkie