Menu
Gildia Pióra na Patronite

19.01.09

Dajesz mi różę,
symbol wszystkiego.
Uwierz,
radości serca w tej chwili
nie zmierzy nikt.
Mam miliony powodów,
by nienawidzić świata i tym samym
kochać go
A Ty?
Usychasz trzymając zwiędły kwiat,
którego nie biorę w swe dłonie.
Odchodzę.

594 wyświetlenia
13 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!