Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiesz...?

Czy wiesz?
Jak bardzo się boję…
że tak jak wypełniłeś pustkę w moim sercu,
tak możesz to zabrać myśląc że to Twoje…

Czy wiesz?
strach mnie okrutny więzi…
że tak jak dałeś mi chwilę,
tak możesz zabrać chwil całe życie, a z nimi mą siłę…

Czy wiesz?
jak czasem się czuję…
nie można tego nawet nazwać chorobą,
bo choć jestem przy Tobie, to jakby nie z Tobą….

Czy wiesz?
jak ja bardzo cierpię
gdy patrzysz tym wzrokiem, rozgniewanym, pustym, łamiąc moje serce
cierpię bo takiego nie chcę…

Czy wiesz?
że gdy w pośpiechu odchodzisz…
Ze łzami w oczach pokruszone me serce
Zamiatam pod dywan bo go widzieć nie chcę….

Czy wiesz?
jak bardzo tęsknię…
Im więcej piłam, tym bardziej byłam spragniona miłości,
czy przez to wielkie pragnienie- mam więcej samotności?

Czy wiesz?
że za każdym razem…
Gdy zraniłam Ciebie
Tylekroć potężniej i mocniej- zabijałam siebie…

Czy wiesz?
że ja tak mocno kocham, że aż cała w tym ginę,
i uwielbiam to bardziej niż wszystko inne!!!

5428 wyświetleń
60 tekstów
12 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!