Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bezbarwny.

Czy widziałeś dzisiaj chmury
czy spojrzałeś chociaż raz
czy odwiedziłeś uczuć góry
czy upust łzie uczucia dasz

Na słońca zachód czasu szkoda
pełni księżyca nie znasz wszak
na wschody słońca wstawać trwoga
wschodów i zachodów uczuć brak

81 776 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!