Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czy Widziałaś?

Czy widziałaś kiedyś
spacer samotny
w deszczu?

Ze spuszczoną głową...
czy to aby spacer?

A czy widziałaś
spojrzenie takich oczu
w nicości nieskończonych

I usta nijakie
jak byś to nazwała?

Albo...
(bo może akurat widziałaś)
jak ktoś na Twój uśmiech
stara się odpowiedzieć

Lecz nie takiej odpowiedzi
się spodziewałaś, prawda?

http://www.youtube.com/watch?v=Hj7o8m2j4vI

81 752 wyświetlenia
826 tekstów
102 obserwujących
  • scorpion

    28 September 2014, 02:43

    Mi też... Bardziej treść niż forma.

  • Ariaa

    27 September 2014, 21:13

    Podoba mi się, aż za bardzo :D

  • RozaR

    14 September 2014, 08:32

    Deszczowo - przewidywalnie.