Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czy to anioł czy syrena? nie to moja najpiękniejsza ze stworzeń dziewczyna. jej uśmiech niczym bryzy morskiej smak... Twoje zdjęcia w ciąż w pamięci mi tkwią i sprawiają że żadne trudy nie straszne mi są. odzień uśmiech na twarzy mi towarzyszy gdy tylko oczy zamknę w swej ciszy...

6986 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!