Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jeśli tylko chcesz

Czytam Cię...
Chcę poznać każdą cząstkę Ciebie.
Śpiewam Cię każdą nutką Twojej myśli.
Sekret Twój ukryty jest w małym kamyczku
ściśniętym w mojej dłoni.
Podaj mi klucz
Pozwól odczytać tajemnicę twych uczuć
I razem poszybować w przestworza marzeń.
Jeśli tylko chcesz zabiorę Cię tam
Gdzie nie kończy się sen.

27 425 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • M44G

    8 July 2012, 12:14

    Bardzo ładnie.

  • Carax

    8 July 2012, 10:59

    Bardzo bogaty styl, cenię to u ludzi :)
    Pozdrawiam!

  • R.A.K.

    8 July 2012, 10:28

    Kto by nie chciał po wczytaniu się w te strofiki :)
    Bardzo ładny wiersz!
    Pozdrawiam :)