Menu
Gildia Pióra na Patronite

absolut

czy słyszysz wycie wilka ?
a może to skowyt człowieka ?
tak równi wobec śmierci
niesprawiedliwością karmiąc życie
zdajemy się być panami świata
nim dotknie nas nieskończoność
czy słyszysz krzyk dziecka ?
a może to cichy szept wiatru ?

159 516 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących