Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ty

Czy słyszysz to co coś ?
to, co wyrywa się z twej piersi ?

Woła Cię szeptem
magicznych strun

Bezgłosem
szumiącego wiatru

Usłysz wołanie twej duszy
nie skrywaj uroku twarzy

To jesteś Ty
cały Ty
jedyny w swoim rodzaju.

Nie chowaj się na dnie oceanu
jesteś piękny
Boży człowieku.

27 414 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!