Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czy sens już miałam zanim Ty swe myśli we mnie poskładałeś?
Ginął mój świat, ginęliśmy my,
bo klucza sensu znaleźć nie umiałam...

Te wszystkie noce i samotne dni,
nie potrafiły się w Twe barwy wpasować.

Więc jakim cudem wszedłeś w myśli mi,
i potrafiłeś się w mym sensie schować?

13 499 wyświetleń
100 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!