Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zbliżenie myśli.

Czy pamiętasz tamtą noc
Gdy prawie nad ranem
Pomyślałem o ciele Twym?
Dusza ma wymknęła się
Chciałem myślami
Zdobyć Twój kwiat

Owoc namiętności
Mimo odległości
Być blisko Ciebie
Myślą jak i ciałem
Duszą jak i dotykiem

W lubieżnych fantazjach
Niepokój poczułaś
Obudziłaś się
Zapaliłaś nocną lampkę
Nalałaś wina lampkę

I schowałaś się pod koc
Lecz dobrze wspominasz
Tą dziwną i podniecającą noc
Nie wiedziałaś, że taką myśli
Mają dziwną nieznaną moc

https://www.youtube.com/watch?v=v4a-yUzMo3s

66 691 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!