Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bezimienna

Czy o tobie są me sny?
Ty wyłaniasz się zza mgły?
To ta twarz niezapomniana
Znów upadam na kolana

Ty tam byłaś moja Pani?
Byłaś w moich snach otchłani?
Byłaś gdy bywało źle
Tajemnicą imię twe

3835 wyświetleń
43 teksty
0 obserwujących
  • krysta

    2 December 2014, 14:53

    tajemnica wodzi za nos...ładny wiersz.
    byłam wcześniej,teraz wpisałam się.

  • CharlieKier

    2 December 2014, 14:50

    Cieszę się, że się podoba :)

  • Malusia_035

    2 December 2014, 12:14

    romantyczny ..śliczny :)

    Pozdrawiam :)

  • CharlieKier

    2 December 2014, 08:28

    Dziękuję :)

  • tylkoty38

    2 December 2014, 01:36

    ....piękne.....