Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odpływam...

...czy oczy mam otwarte czy zamkniete
czuję twe ramiona tulą mnie do snu
twoj usmiech jak światło w tunelu
osuszyłes łzy, spiłeś to co złe było
jestes wampirem co z grobu wstaje
a kiedy w usta moje wpijasz się
jestes jak anioł na obłokach odpływam
jestem strumieniem wody
w korycie twego ciała...dłoń moja twoją zaciska
chciałaby ci dać szkatułkę szczescia
wiatru granie,słowikow słodki spiew nad ranem
jesteś jak moj pamietnik bo moge sie
że wszystkiego ci zwierzyc i gdyby...
miłość była smiercia...chcę umrzeć przy tobie.

http://www.youtube.com/watch?v=_UsEwFfm8f8

63 077 wyświetleń
1378 tekstów
34 obserwujących
  • misiek45

    19 December 2012, 19:18

    Haneczko diabelsko anielski wiersz i bardzo uczuciowy-pozdrawiam cieplutko na wieczór:)