Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czy jeszcze....

Czy mnie jeszcze kochasz?
Czy za mną czasem szlochasz?
Czy pamiętasz tamte dni
Wspólnie tylko ja i ty?
Kiedy słońce nam świeciło
Gdy zielono wokół było
Jak byliśmy jeszcze dziećmi
Szczęce zaczyna się od prostych rzeczy
Jak dawno to były czasy
W dolinie pod lasem
Wśród gór i łąk odległych
A potem mgły i chmury nadeszły
Odwrócił się od siebie każdy
I my także umarliśmy
Ty na nowo się narodziłeś
Ja umarłam nieodwracalnie
Czy wspominasz jeszcze lasy?
Łąki pola i jeziora
Czy pamiętasz tamte dni
Gdy kochałeś mnie i Ty
Dziś nienawidzisz mnie i masz żal
Wspomnień odebrał ktoś inny kto rzucił an Ciebie czar
I tak historia się powtarza co raz na nic nie zważasz
Powiedz czy choć trochę mnie jeszcze kochasz?
Czy za mną czasem szlochasz
Czy powrócą jeszcze dni
Gdy byliśmy szczęśliwi
Ja i Ty.

1635 wyświetleń
15 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!