Menu
Gildia Pióra na Patronite

czy...?

czy ktoś pamięta te nie przespane noce?
łzy wypłakane, na głos liczne?

czy ktoś pamięta te miłości niespełnione?
dni bez uśmiechu, w płaczu topione?

czy ktoś pamięta tę twarz?
z uśmiechem, z oczami co się śmiały?

czy ktoś wie gdzie jest nadzieja?
ta co wielkie uczucia w sercu budziła?

czy ktoś wie gdzie się podział uśmiech?
ta dziewczyna szczęśliwa?

8305 wyświetleń
39 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!