Menu
Gildia Pióra na Patronite

tłum ...

czy jest tu ktoś ?
w tłumie
zalewa mnie fala samotności

czy jest tu ktoś ?
niemym krzykiem budzę demony
rodzące się każdym świtem
bez pukania wdzierające się
w zakamarki duszy

czy jest tu ktoś ?!

setki twarzy
zlewających się w strumień absyntu
mroku przyjaciela

czy jest tu ktoś
kto zauważy jak odejdę
sypnie garść ziemi ?

159 516 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!