Menu
Gildia Pióra na Patronite

zostałam sama

czy ja naprawdę zasłużyłam na to wszystko?
więc muszę być okropnym człowiekiem...

chciałam tylko byś mnie pokochał...
w zdrowiu, chorobie
zawsze

tylko...

27 462 wyświetlenia
235 tekstów
9 obserwujących
  • Rikitikitawi

    23 September 2014, 23:30

    Zgadzam się :)

  • marka

    23 September 2014, 23:24

    NIe zawsze wychodzi, ale to nie wina osoby której nie wyszło.

  • Rikitikitawi

    23 September 2014, 22:21

    Nie dano nam życia, nie dano miłości
    Sami w to sięgamy i w szczęściu i w złości,
    więc żal pozostaje w ukryciu schowany,
    nie dało się dzisiaj?
    Jutro nowe plany!

    I tak w kółko bez wytchnienia
    chcesz coś lepiej to coś zmieniaj;)

    Pozdrawiam
    Riki:)))

  • .Rodia

    23 September 2014, 21:47

    Brzmi trochę jak 'chciałam tylko wszystko'
    Chcesz? To bierz, a nie oczekuj

  • krysta

    23 September 2014, 21:30

    Żli ludzie nie czują :(

    Ty masz pragnienie , widocznie ten ktoś nie zasługuje na Ciebie.
    Pozdrawiam :)