Menu
Gildia Pióra na Patronite

fejsBóg pyta o czym

czy i poco w ogóle

a słucham bicia serca
psa, który nie lubi
gdy go do siebie zbyt blisko obce
choć jednako same przytuli

bo psia krew jest moja na tyle
że choć trochę płynie i wypełnia
a i swojego czym się kocha nie mam zbyt wiele
więc próbuję co mówi
gdy, że bije czuję

iż nie boli
ciemne i straszne jedynie
a miłości pazurkiem w skorupkę drapie
by się nie zapomniał i wyszedł
bo nic nie jest zamknięte

42 461 wyświetleń
808 tekstów
64 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!