Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czy dasz radę?
Czy spojrzysz mi w oczy kolejny raz?
Obojętnie tak, jak do mnie mówisz?
Czy potrafisz odpowiedzieć na to pytanie,
co obojgu ciśnie się na usta?
Ale tak bez wahania, bezproblemowo.
Możemy być przyjaciółmi, tak mówisz..
Co to za przyjaciele?
Tacy z korzyściami?!
Tacy jak do tej pory...

438 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących