Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czy blisko, czy daleko gdziekolwiek jesteś…

Czy blisko, czy daleko gdziekolwiek jesteś…
Przez wielką odległość i przestrzeń między nami
Przychodzisz w śnie, aby uspokoić mnie.
Do drzwi serca mego zapukałeś by uzyskać me zaufanie…
A wnet serce me zaczyna szybciej bić i bić
Chcę usłyszeć także u Ciebie ten rytm….
Bo gdy rytmy dwa zagrają i utworzy się ta pieśń,
Z serca głoszona, tak idealna, lecz kurtko trwała…
Z biegiem czasu milknie i spowalnia,
Lecz nigdy nie zanika….
Nie przejmujesz się tym jak ja,
Aczkolwiek wiesz, że to czas, aby zmienić coś w nas…
Możesz zmienić wygląd, możesz zmienić swoje dane
Ale nigdy nie zmienisz serca swego,
I rytmu, który rozbrzmiewa w nim.
Oczarowała mnie z Twego serca bijąca pieśń,
Jak i Ciebie zauroczyło to co w duszy mi gra.

4457 wyświetleń
15 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!