Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czuję w ciemnościach ludzkie dusze
jestem demonem, który powstał
z groteskowymi oczami
umieram w twoich dłoniach
jestem ustami szaleństwa
nagrobnym głosem ciemności
obraz świata zanika
chaos i sztormy są codziennością
wróg powstał...silny ,potężny
niezwyciężony...

63 305 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!