Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Czy może tak być..~~


Czuję Twoją obecność
W każdym zakątku duszy
W każdej myśli z rana
Gdy serce się wzruszy

Dzień ma tyle godzin
I żal że mijają
Gdy masz o kim myśleć
Przyjemność sprawiają

Do snu Cię zabieram
Gdy noc dzień zamyka
A cień Twój ukradkiem
Do marzeń przenika

Zawsze w swoich myślach
Czy może tak być?
Ja myślę w dzień o Tobie
Ty nocą o mnie śnisz.

109 546 wyświetleń
648 tekstów
56 obserwujących
  • AsiKa

    31 October 2013, 21:22

    Śni, śni ... jakże by inaczej :)
    i będzie śnić i czuwać :)
    Będzie zawsze w myślach, ileż w tym uczuć. :)
    ślicznie piszesz

  • Pechowa_

    28 October 2013, 09:08

    Jak z uczuciem napisałaś.. aż Mnie wersy Twoje wiersza wkradły sie w serducho ;)
    Piękny wiersz.. !

  • krysta

    28 October 2013, 00:16

    Zatrzymuje - piękne wyznanie...

    Pozdrawiam na dobranoc :)