Menu
Gildia Pióra na Patronite

czujesz napięcie
chłonne powietrze
wokół się unosi

wysysa po trochu
każde marzenie

każdą krople wysusza
nadziei daje zbawienie

umiera

wiara odchodzi
owinięta optymizmem
traci przyszłość
i Twoje korzenie

nie podlałeś życia
usycha

z każdym powiewem wiatru
gałęzie coraz słabsze
liście opadły

kwiat miłości
urwany
spada na ziemię
przysypany czarnym śniegiem

ukradło słońce
blask Twoich oczu
i zabrał ostatnie tchnienie
przyjaciel prawdziwy

złodziej losu

do gwiazd Cię zaliczył

na niebieskim obrazie, tam na górze, o zobacz ! siedzi maleńka gwiazda, co skradła mi serce, a jednocześnie dodała wiary w siebie . żyję ...

16 714 wyświetleń
194 teksty
73 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!