Menu
Gildia Pióra na Patronite

dzwony

czujesz ?
ktoś odszedł

zawiał wiatr
lodu podmuchem

słyszysz ?
jakiś czas się skończył

zegar na wieży
jakby rytm stracił

płaczesz ?
nie, to tylko deszcz

w oddali słychać
żałobny dzwonów dźwięk

159 499 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!