Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czujesz.

Czujesz, jak zimny wiatr przelatuje między palcami?
Jak chłód powietrza resztkę umysłu rani ?
Zabija od środka bardzo boleśnie.
To koszmar jest na jawie, czy jawa we śnie ?
Czujesz, jak łzy palą Twoje skronie ?
Jak ziemia wchłania Twoje dłonie ?
Kończy się cały świat, całe wszechstworze.
A TY niczego nie świadomy, bo czuć już nie możesz.

4895 wyświetleń
54 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!