Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czujesz ból,
Psychiczną udrękę,
Niezaspokojoną chęć,
Niewidzialną mękę,
To coś śpi,
W kącie twej duszy,
Nie myśl o niej,
Póki się nie ruszy,
A gdy ona wstanie,
Będzie po Tobie,
Nic już nie zostanie,
Nic Ci już nie pomoże,
Będzie tylko to coś,
O Boże!
Nie ma Boga, przyjaciela, wroga,
W nikim już nie ma ratunku,
Tylko otchłań pozostanie,
A w nim morze smutku.

389 wyświetleń
6 tekstów
0 obserwujących
  • 25 October 2014, 14:28

    Dziękuje i pozdrawiam.

  • krysta

    25 October 2014, 14:25

    wzrusza...
    pozdrawiam.