Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Czuje się jak w jakimś śnie.
Po którym zawsze budzę się samotnie.
Te wszystkie dni mijają bezsensownie.
W żadnym nie ma mnie.

Teraz szukam własnego kąta,
miejsca gdzie się zaplątam.
Zanim alkohol popłynie z krwią,
pomóż życie we mnie tchnąć.

I dzisiejszej nocy,
daj mi trochę czasu lub ukryjmy się.
Bo wszystko czego chce,
to twych ust znajdujących moje.

9132 wyświetlenia
105 tekstów
49 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!