Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szczeniak

Czuję się jak pies
Bo gdy byłam mała
Wszyscy mnie kochali
A gdy dorosłam
Nikt mnie już nie chce

4722 wyświetlenia
43 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!