Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kamienie Nic Nie Czują.

Czuję się jak
kamień
wśród traw
chyba oszaleję
z niemocy
z beznadziei

Bo gdy nadzieja
czasem mnie odwiedzi
to tak
spojrzeć
raz i drugi
zachichotać

Wiesz
że kamienie
nic nie czują?

Może...
być może tym ich nadzieja...

Promienie Słońca
Krople Deszczu
Płaszcz Liści
Mróz Zimy

81 587 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących