Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przypomnienie...

Czuję jak odcinasz
dopływ powietrza
którym razem
oddychamy

Słabnie mój oddech
by wyszeptać ciche
"Jestem tutaj..."
tak więc trzymam

Kurczowo Twoją dłoń
pragnąc przypomnieć
dlaczego pokochałam
człowieka jakim jesteś...

01.03.2018

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • Cris

    15 May 2018, 23:40

    Pozdrawiam :)

  • Malusia_035

    15 May 2018, 09:48

    bardzo ładny :)

    Pozdrawiam :)

  • 3 May 2018, 20:13

    Ale, że... yestem? :P
    Fajnie.
    Miłego wieczoru. :))