Menu
Gildia Pióra na Patronite

Love

Człowiek pozbawiony miłości ,
Jest jak kwiat na pustyni,
Człowiek szukajàcy miłosci,
Jest jak zagubiony żeglarz na morzu,
Który przedziera się przez fale i oceany,
Niewiedząc dokąd niewiedząc gdzie,
Wiara umacnia , toruje droge,
Lecz trzeba uważac na przestroge,
Nie tylko znaki kierują nas podczas podrózy,
Jeśli tylko je widzisz to źle wróży,
Dostrzegam piękno ludzkich uczuc,
Gdy sam moge je w pełni czuć,
Dostrzegam ogień ludzkich serc,
Twój piękny głos stabilny tonu herc,
Najpiękniejsza i najwspanialsza,
To wciąż za mało by opisac Cię z grubsza,
Ale jedno napewno wiem,
Że od początku Kocham Cie.

6090 wyświetleń
25 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!