Menu
Gildia Pióra na Patronite

posąg

Często plan twój zawiły chcę skończyć tak prosto,
ty pokrętna, chciwa, manipulatywna krosto ...

Tylko chwycić cię i ścisnąć oburącz tak mocno
żebyś pękła i zastygła w zdziwieniu jak posąg ...

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!