Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nadzieja

- cześć
- żegnaj
- do widzenia - widzenia ? - nie.
- pa
- na razie - do potem? - nie.
- trzymaj się
- hej
- do zobaczenia - zobaczenia ? - nie.
- to idź - idę.
- albo wiesz co ? - co ?
- zostań...

8942 wyświetlenia
97 tekstów
6 obserwujących