Menu
Gildia Pióra na Patronite

Piekło z temperaturą na plusie

Czerwień nieba poparzyła
Palonej skóry kości słone
Rogi w ogniu pomieszane
Ludzkie jęki
Ból rozpadły woła promienieje
Mroczny ściska bat
Prącie w dłoń czy ust
Pomieszany oblicza grymas
Płomień strawi i na nowo
Z mięsem spadnie
Obnażonej duszy ślad
W kotle mit
Jakby przyozdobić w strach
Piekło pomalować krwią
Już nie warto
Szybko krzepnie...

2016.01

15 293 wyświetlenia
150 tekstów
72 obserwujących
  • Vort

    15 January 2016, 21:26

    Nie. Wolę jak sam sobie zinterpretuje. To jest ciekawsze, bo każdy może zobaczyć co innego.

  • RozaR

    15 January 2016, 01:00

    Nie warto wprowadzić czytelnika w sens tekstu ?

  • Vort

    15 January 2016, 00:49

    Mrocznie na pewno.
    Zawsze tak było.
    Z satanizmem nic wspólnego.

  • RozaR

    15 January 2016, 00:46

    Pióro nie jest złe - ale przypomina mi to trochę mroczne teksty ala - satanistów.

  • Vort

    15 January 2016, 00:40

    Nie lubię tłumaczyć swoich tekstów.
    Zaręczam, nie jest to bełkot.

  • RozaR

    15 January 2016, 00:34

    Mocno i krwiście - ale czego tekst dotyczy ?