Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wpadka pozorów

czerń nocy
odbity w blasku świec
światło dnia

pokryte cieniem
i nic już nie jest takie
jaki być powinno

pozornie...
norm nie ma
wymyślili je ludzie

po co?
żeby mówić...

zbyt wiele
o wadach
za mało
o zaletach

zwyczajnie
zdaje nam się
to
co tak naprawdę
jest takie
jakim się zdaje

prawda wpada w fałsz?
pozornie

11 232 wyświetlenia
143 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!